Известие

Collapse
No announcement yet.

Обтягащ механизъм на ремък ТД

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ако ти е възможно питай моля те, защото не ми се дават още 60 лв. за амортисьор и 35 за ремък.
    164 2.5 TD 93г.

Comment

Аз си я карам за ремъка при един познат,за две секунди го качва,иде си му отръки на човека.Зависи от майстора.Иначе по сервизите си имат приспособление за свиване на амортисьорчето.И аз ще си изработя инструмент
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Обтяга се с ролката.Била с ексцентрик и се въртяла.Отвиваш я с шестограм и въртиш.
        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Ама за коя ролка става дума
          164 2.5 TD 93г.

Comment

За тази
            Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
            Opel Astra J
            ex:
            Alfa Romeo 164 2.5TD
            Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

a

Първоначално публикувано от virusalfa
              На обтягащия механизъм се правят втулки от тефлон(стругарите му викат кашкавал).И на мойта имаше,на СААБ 9000 2.3 16 е същия механизъм.А амортисьорчето е с цена към 60лв от БМВ Смени си и лагерите на ролките,отзад имат зегерки и се сваля лагела.На SNR и трите са около 31лв
              ако става вупрос за това амортисиорче което опува шаибата , това което е с пруйина в средата , изобщо не е 60 лева ... а че от БМВ става това го гарантирам , но цената му е 170 лева ново , аз го смених вече !
              Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
              АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
              АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
              eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

Добре са ти отрезали главата.Амортисьорчето си е цена-клиент 60лв и то на INA
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Момчета, всичко което се писа тук е вярно, стана супер. И Вируса е прав: в Аутохелп си го взех амортисьорчето на 60 лв.
                  164 2.5 TD 93г.

Comment

Извинявам се че съживявам темата но от известно време се опитвам да намеря такова амортисьорче за моя щурец. Ходих и в Аутохелп и там ме изгледаха като все едно съм триглава ламя и питам за златната ябълка.
                    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                      Извинявам се че съживявам темата но от известно време се опитвам да намеря такова амортисьорче за моя щурец. Ходих и в Аутохелп и там ме изгледаха като все едно съм триглава ламя и питам за златната ябълка.
                      Маани ги,тия са от породата Тъпи,просто им кажи,че търсиш амортисорче за БМВ ТДС,не ги отваряй
                      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

да де и аз това им казах, ровиха в някаква програма, извадиха му снимката обаче отдавна нямали и не се знаело дали ще правят поръчка.
                        Понеже ходих и до Александър Ауто да си поръчам един въздухопровод дето може да дойде а може и да не дойде и реших и тях да ги питам. човека любезно обяви цена 1200 кинта. Навярно някакъв златен ще да е.
                        Накрая ще ми писне и ще си поръчам една нова пружина за да сменя старата дето мизерничи
                        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                          да де и аз това им казах, ровиха в някаква програма, извадиха му снимката обаче отдавна нямали и не се знаело дали ще правят поръчка.
                          Понеже ходих и до Александър Ауто да си поръчам един въздухопровод дето може да дойде а може и да не дойде и реших и тях да ги питам. човека любезно обяви цена 1200 кинта. Навярно някакъв златен ще да е.
                          Накрая ще ми писне и ще си поръчам една нова пружина за да сменя старата дето мизерничи
                          в магазини за БМВ-части иди и търси заветното амортисорче.Те тия къде си ходил са по-тъпи от самите себе си,бе!!!Ебати уруфляците
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

ааа

Вируса е прав.. аз нали сменях моето и сложих от некав бумер ... идеално пасна и за 30 кинта го взех от един сервиз при мелницата на сточна гара ... съвсем случаино го намерих . То там има и некви стругари ....
                            Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
                            АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
                            АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
                            eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

И от Опел Астра G ДТИ става амортисьорче
                              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                              X